Joó-Elite Apartments

Kedves Vendégünk!

Szeretettel köszöntjük Önt a Joó-Elite Apartments Zalakaros oldalán!

A Horgász és Szabadidőpark Joó-tó Kft több, mint hat éve foglalkozik szálláshelyek üzemeltetésével. Ezen szálláshelyek a Marcalgergelyiben található Joó-tó Vendégház, mely négy napraforgó minősítésű, az apartmanház és a tóparti rönkház, melyek közkedvelt nyaralóhellyé váltak az évek során. Vendégeink mindig elégedetten, kipihenten és remek hangulatban távoztak vendégházainkból. Ezt bizonyítja a rengeteg pozitív értékelés.

Most Zalakarosi apartmanjainkba invitáljuk Önt, ahol ugyanezzel a kényelemmel, tisztasággal és vendégszerető házigazdákkal várjuk az idelátogatókat! A településen található évről-évre fejlődő, szépülő Gránit Gyógyfürdő, az apartmanoktól 500 méterre helyezkedik el. Gyógyvízének összetétele révén a nemzetközi viszonylatban is elismert fürdőváros hírnevét nyújtja Zalakarosnak. Az év minden szakában nagyszerű kikapcsolódást biztosít. A gyermekvilág sokrétű. Játszóházzal, több, mint hatvan féle vízi attrakcióval, kültéri és beltéri medencékkel rendelkezik. Szaunavilág, gyógykezelések, a senior klubban több gyógymedence, úszómedence várja a vendégeket. Itt minden korosztály megtalálja a neki megfelelő szolgáltatást.

Szálláshelyünk négy teljesen felszerelt apartmanjának mindegyike hangulatos terasszal rendelkezik és egyaránt tökéletes szálláshely családok, párok és nagyobb baráti társaságok részére is. A két földszinti lakás kérésre összenyitható. Elhelyezkedését tekintve a város egyik legszebb nyaralóövezetében, csupán pár perc sétára fekszik a település főterétől. A közelben nagyszerű éttermek, cukrászda, játszótér és Dotto városnéző kisvonat megálló található. Szintén a közelben helyezkedik el a 24 órás orvosi ügyelet épülete is.

A térkövezett udvarban, mely elektromos kapuval rendelkezik, hat autó parkolása biztosított. A szabadtéri programoknak kedvez az udvaron található nyolc személyes filagória bútorzat párnákkal, gyermekhinta, kisebb füvesített terület, kert és grill. Weboldalunkon megtalálja a négy apartman teljes leírását, felszereltséggel, árakkal, képekkel és foglaltsági mutatóval együtt. Kérjük tekintse át és kérdés esetén hívjon minket, vagy írjon nekünk bizalommal!

Örömünkre szolgálna Önt és családját vendégeink körében köszönteni!

Szíves figyelmébe ajánlom ezeket a szálláshelyeket is, melyek a Joó-tó Szabadidőpark közvetlen közelében horgászati, strandolási, étkezési lehetőséget és wellnesst is biztosítanak.